RÅOLJA, GAS OCH BENSIN

Investeringar i råolja, gas och bensin.

Vi guidar dig genom investeringsprocessen så att du kan fatta smarta ekonomiska beslut. Vi hjälper dig att hantera detta och sätta upp sunda finansiella mål – och vi förklarar på ett enkelt språk viktiga investeringsbegrepp, olika typer av investeringar samt svarar på eventuella frågor.

Köp av råolja, bensin och gas.

Vårt företag servar företag som vill köpa nämnda material genom vår förmedling, det vill säga vi erbjuder köparen  priserna på nämnda material från källor och länder som exporterar råolja till konkurrenskraftiga priser.

Försäljning av råolja, bensin och gas

Vårt företag servar företag som vill sälja nämnda material genom vår förmedling, det vill säga vi att vi hjälper säljande företag att hitta potentiella köpare på nämnda material från olika länder.

Våra tjänster garanterar en smidig transaktion

Olje- och gasköpare och/eller säljare strävar ständigt efter att utforska och utöka sin leveransbas. De letar efter det mest konkurrenskraftiga priset, hög produktkvalitet och en extremt effektiv och felfri leveranstjänst. Vera Konsult AB erbjuder sina kunder (både köpare och säljare) en rättvis, pålitlig, effektiv och professionell hjälp.

Vi ser till att bestämma det bästa steget framåt med tanke på kundens specifika krav, kontakta kunden personligen och hjälpa till att komma igång med den bäst lämpade motparten. Vi betjänar kvalificerade köpare och/eller säljare som menar allvar med att utöka sina internationella handelstransaktioner.

Kunderna kan dra stor nytta av vår expertis när det gäller inköp av varor, produkter och tjänster och bli av med den aldrig sinande stressen att hitta äkta köpare eller säljare och låta vårt professionella team arbeta för dem.

Behörighet och efterlevnad för handel med råolja, gas och bensin

Handlare som handlar via oss genomgår våra rigorösa och omfattande kontroller och bakgrundskontroller och måste vara certifierade för att kunna genomföra transaktioner på ett framgångsrikt sätt. Vi säkerställer en så smidig upplevelse som möjligt vid försäljning/köp och leverans av bränsle.

Vi välkomnar dig att ta tillfället i akt och låta våra resurser och vår expertis arbeta för dig.

Behöver du hjälp med ett nytt projekt?

Kontakta oss idag!